Psych-K


Bevrijd je geest… uit de gevangenis van beperkende overtuigingen. Psych-K

Je hebt geaffirmeerd, positief gedacht, zelfhulpboeken gelezen, praatgroepen bezocht, enz. Wilskracht lijkt vaak meer op wil-nietkracht. En je bent nog steeds niet waar je zijn wil. Het enige wat nog niet is aangesproken is jouw onderbewustzijn, dat deel van je geest waar overtuigingen opgeslagen liggen die gevormd zijn gedurende je kindertijd. Overtuigingen die jou als volwassene kunnen beperken.

Psych-K bevrijdt Psych-k stelt jou in staat rechtstreeks met jouw onderbewustzijn te communiceren. Je verandert zelfondermijnende in zelfondersteunende overtuigingen. Anders dan de meeste methoden, maakt Psych-K gebruik van het “Toestemming Protocol” om samenwerking met jouw onderbewustzijn te bevestigen. Door dit protocol ben je verzekerd dat de veranderingen blijvend en in jouw hoogste en beste belang zijn.

Ontdek de kracht van jouw onderbewustzijn en ga verder dan affirmaties, wilskracht en positief denken. Belvoor een afspraak +32 497 81 22 32.

(Lees hier een extract uit het interview ‘Psych-k getest’ in ‘Goed Gevoel’ van april 2011)


Psych-K CoreBelief Proces

CoreBeliefDit proces maakt deel uit van Psych-K en het is een zeer krachtig en indrukwekkend zuiveringsproces dat ons mind/body systeem voorbereid voor snelle veranderingen. Dit proces zuivert dertien ‘Kernovertuigingen’ die zich hebben vastgezet in het onderbewustzijn die verhinderen dat we ons hoogste potentieel realiseren in het leven.

Deze overtuigingen omvatten fundamentele levenskwesties zoals liefde, persoonlijke kracht, vergeving, geluk, verantwoordelijkheid, vrijheid en een verbinding met universele intelligentie.


Psych-K Relatie Balancering

RelatieBalanceDe psych-k relatie balancering zal jou helpen om persoonlijke kwesties met anderen los te laten en beter de lessen te begrijpen die moeten geleerd worden binnen de relatie. Het zal een duidelijk inzicht bieden op de waarde van de relatie tussen ouders, kinderen, echtgenotes, vrienden, geliefden en relaties met zakenpartners.

Je kan voor dit psych-k proces kiezen om een verbetering te brengen tussen ouder/kind relaties, huwelijkspartners, vriendschappen, zakenrelaties en iedere andere relatie die jou voor een ‘uitdaging’ stelt. Wanneer beide partners aan deze balancering kunnen deelnemen is het een prachtige ceremonie waarin je leert welke lessen jullie aan elkaar te bieden hebben en waarin beide partners uitdrukken wat de andere nodig heeft om te horen. Als het niet mogelijk is dat beide relatiepartners aanwezig zijn, kan er met een plaatsvervanger gewerkt worden.


Bel voor een afspraak +32 497 81 22 32 of mail me transformatiecoach.be voor meer info.