Waarom?


Omdat leven met en vanuit een vrij hart onvoorstelbaar meer voldoening en vervulling geeft
dan al die andere dingen die we denken of doen om een leemte te vullen!

Gezondheid, Vrede en Geluk beginnen bij jou en samen met jou maken wij dat mogelijk voor jou!Jouw coach reikt je de juiste hand

Gezondheid bevorderen is niet enkel een lichaam voorzien van gezond voedsel, supplementen en beweging. Het is vooral de kwaliteit van je geest, je gedachten en gevoelens ontwikkelen, zodat je vrij vanuit je hart met heel wat meer vreugde en geluk door het leven gaat.

Als mens kunnen we voor vele jaren op zoek zijn naar die ene remedie die al onze problemen voor eens en voor altijd oplossen. Een zoektocht waar we vaker verloren lopen dan de uitweg vinden. We lopen in cirkeltjes en geraken uiteindelijk verward, uitgeput en ontmoedigd in de knoop. Voeg daar bovenop nog eens de ideeën dat we het allemaal aan onszelf te danken hebben, dat het onze eigen schuld is, dat we zelf de oorzaak van onze ellende zijn, en dat we er zelf maar moeten zien uit te geraken. Dit wordt een verpletterende grote berg verantwoordelijkheden die elk sprankje hoop uit ons wezen drukt. En zo geraken we uiteindelijk depressief.


Jouw coach als spiegel van jezelfWanneer ons haar in de war ligt, kunnen we op de tast orde scheppen. Daar hebben we dan een borstel of een kam voor nodig. Maar zonder spiegel weet je nooit zeker of het nu geheel ligt zoals je het wenst. Tijdens mijn werk ben ik zo een spiegel die jou tegelijkertijd een borstel en kam aanreikt om je geest te ontwarren. Ik gebruik niet enkel hulpmiddelen om hart en geest te ontwarren maar leer je ook hoe je met die hulpmiddelen zelf aan de slag kunt gaan. Zonder oordeel houd ik je een spiegel voor zodat je met de aangereikte kennis en hulpmiddelen die verandering kunt uitvoeren waar je diep van binnen naar verlangt. Ik toon je hoe je een krachtige, bevrijdende relatie kunt opbouwen met diegene die je in de spiegel ziet… jezelf!


Mirakels zijn mogelijkheden met een hoog transformatief karakter
en wij scheppen er de tijd en ruimte voor!

Elke sessie werkt verhelderend en onmiskenbaar bevrijdend. Waar je ook ten rade bent geweest, wat je allemaal al hebt ondernomen om te veranderen, of je nu al jaren in de knoop zit of recentelijk dingen te verwerken hebt gekregen, als transformatiecoach weet ik het feilloos te ontrafelen en geef jou de touwtjes over je eigen leven weer volledig in jouw eigen handen. Bevrijdt met de hulp van je coachOf het nu angst, verdriet, machteloosheid, boosheid of teleurstelling is waarin je vastzit, iedere sessie werkt bevrijdend en transformerend. Ongeacht waar je slachtoffer van bent, ik haal je er krachtig weer bovenop zodat jij het leven (weer) geheel in eigen hand hebt.


Het is mijn werk om de geest te bevrijden van emotionele en mentale spanningen, aangemoedigd met de visie: “Een vrij mens is een blij mens en blije mensen verspreiden hun geluk. Wie zelf verandert, verandert alles, maar wie alles tracht te veranderen vindt nooit rust.”

Twijfel je nog of dit echt iets voor jou is? Bel +32 497 81 22 32 en we helpen je verder.

 

Klik hier om te kijken wie uw coach is en hier om een afspraak te maken via e-mail transformatiecoach.be.