Wat men over ons zegt


Wij stellen uw waardering en feedback zeer op prijs.

“Gebruik het formulier onderaan om uw ervaring en feedback te delen.”

Doen!

“Ik wil hier ook graag mijn waardering nalaten voor die bijzondere man. Heb hem leren kennen toen hij in Zwevegem, West Vlaanderen woonde ( in mijn streek ). Had toen een scheiding en echt veel steun aan hem, met de nodige tranen werd alles opgeklaard en door de vele sessies kreeg ik mijn zelfvertrouwen terug. Hij liet me dingen op een andere manier zien en kreeg figuurlijk een shop onder mijn kont. Onlangs zat ik terug met iets. Ik wou hem bereiken maar ondertussen woonde hij in Mol. We konden via zoom maar ik wou hem in het echt zien. De afstand, 2uur rijden, belette mij niet om naar de andere kant van België af te zaken omdat ik wist dat Dennis me zou kunnen helpen. Ook hier heeft hij de situatie volledig ontrafeld. Ging op onderzoek naar de kern van het probleem, die dan met een lach en een traan werd besproken. Dennis bespreek de dingen zo waardoor je alles op een andere manier begint te bekijken en jezelf dus ook beter begrijpt… Zonder hem zat ik zeker nog in de knoop. Ben hem zo dankbaar !!!

Dennis, ik had je ooit een brief geschreven met de woorden;”Ik weet dat jij een speciale en mooie kijk op de dingen hebt en verlichting brengt daar waar nodig”. Dat is kort en bondig gezegd wat jij bent en doet.
“Mensen helpen” is het mooiste wat er is en “dankbaarheid” ook.
Met deze Dennis. “Van harte bedankt !” 😀  Lieve groet Annelore”

Annelore Desmet

Onbetaalbaar

“Ben zo blij dat ik de impuls gevolgd heb om een afspraak te maken. Want wat ik tijdens deze sessie ben gewaar geworden, is onbetaalbaar. Bedankt Dennis om me terug de lichtheid te laten voelen en me terug contact te laten maken met mijn ZIJN.”

Greet S.

Sereen

“Dank je voor alles wat je voor me deed, ik pas het nog steeds dagelijks toe! Het helpt me sereen blijven.”

Loslaten!!

“1 van de grote wonderen om je te bevrijden van bullshit.
Dit verkondigde Dennis mij toen ik bij hem om raad kwam.
En wat bracht dit voor mij teweeg?
Na 20 jaar vergetenheid ontdekte ik opnieuw mijn hart. Ik ontdekte dat daar diep, diep weggedoken een blije tevredenheid heerste die prettige, rustige en dankbare gedachten konden opwekken. Wat een verwondering!!
Stilstaan bij mezelf, overbodige bagage loslaten en weer verder leven vanuit mijn eigen mooie zèlf.
Dit heeft Dennis me aangereikt. Niemand die daar ooit in geslaagd was. Dank je wel Dennis, je bent een tovenaar.
Telkens ik weer dreig af te dwalen, wijs ik naar mezelf, voel ik mezelf, laat ik een stukje los en kan weer verder. Opnieuw en opnieuw …
Als dit geen wonder is. En dit kan Dennis aan iedereen aanreiken.”

Erna Smolders

Opgelucht en hoopvol

“Opgelucht en hoopvol. Benieuwd naar meer.”

Famke De Bock

Een echte aanrader

“Ik vond het een heel goede ervaring, je krijgt er heel veel inzichten en kan er zelf mee aan de slag gaan voor je eigen ontwikkeling. Een echte aanrader!”

Ann Eysermans

Loslaten kan echt

“Na deze trainingsdag drong het echt tot me door dat loslaten echt kan! En mijn proces van bewustwording alleen maar versterkt. Dank je Dennis.”

Kathleen Denorme

Nieuwe handvatten

“Heel inzichtelijk, doordacht en gestructureerd gebracht. Er werden mij nieuwe handvatten aangereikt, waarmee ik verder kan. Bedankt Dennis!”

Marc De Meersman

Boeiende workshop

“Een boeiende workshop vol levendigheid en vernieuwing”

Peter Grard

Stapje voorwaarts

“Dank je Dennis voor de tools die je aanreikt.
Heel duidelijk en gestructureerd.
Weer een stapje voorwaarts in ons ontwikkelingsproces.”

Nicole Rosez

Wijze raad

“Na een super zware tijd heb ik 4 verschillende therapeuten ongeveer tegelijkertijd geraadpleegd. Meestal zo oppervlakkig… toen kwam ik toevallig bij jou i.d. workshop terecht. Wat een geluk… dat ging er zo intens aan toe i.d groep ongelooflijk echt waar. Ik denk nog dikwijls aan de wijze raad en vooral de denkwijze die zo belangrijk is… en ons leven een andere wending gaf. Prachtig! En als ik weer een neerwaarts gemoed heb en er precies niet uit geraak zeg ik tegen mezelf… je kan ook bij Dennis terecht… en gaat het toch weer beter.”

Linda M.

“Loslaten” en “Haal meer uit jezelf”

“Onlangs workshops Loslaten en Haal meer uit jezelf gevolgd.
Heeft me doen inzien dat je in het leven ook wel eens mag struikelen en nadien weer rechtkrabbelen. Je niet te veel bezig houden met wat er in je hoofd spookt, het leren loslaten en het uiteindelijk in het juiste perspectief te zien.
It’s all in the mind. Wat er zich afspeelt in je hoofd is niet altijd te vertrouwen als zijnde correct. Eens anders gaan denken en vooral meer op je gevoel afgaan is iets wat we allemaal kunnen, maar het is een leerproces waar we, meestal, levenslang mee bezig zijn…”

Peter

Dank

“Toen Dennis me vertelde dat ie coach is, vond ik dat toepasselijk voor hem maar ik geloofde niet dat ‘babbelen’ zoveel bij mij teweeg kan brengen. Die ervaring had ik eerder opgedaan bij coaches. Toch is er telkens na de weinige keren dat ik hem gezien of gehoord heb, iets in mij veranderd. Mijn leven komt dan telkens tot een keerpunt. Niet dat hij me letterlijk zegt wat te doen, het is anders… Laatste keer tijdens een telefoongesprek, wist ie zodanig mee te gaan in mijn wereld en de juiste woorden te zeggen om iets wat nog niet wakker was in mij, te doen ontwaken. Hij zat er helemaal op! Nog altijd zinderen zijn woorden na in wat ik tegenkom in het dagelijkse leven. Zijn aanwezigheid heeft een transformerend effect op mij. De moeite waard om te ontdekken… Dankjewel, Dennis, tot binnenkort!”

Marleen

Overtuigd

“Toen ik een tijdje terug op deze website kwam stond ik nogal sceptisch tegenover de resultaten die je zou mogen verwachten. Obv de waarderingen van anderen alsook de technieken die Dennis meester bleek te zijn (NLP, PSYCH-K, …), heb ik toch de stap gezet en Dennis effectief gecontacteerd. Nu, een 4-tal sessies van zo’n 2uur later kan ik zeggen dat dit een hele goede beslissing is geweest! De negatieve overtuigingen, die leidde tot heel wat spanningen en verlies aan energie, zijn nu onder controle. De aanpak die Dennis bij mij hanteerde leek me aanvankelijk wat bizar (gebruik van taal/beeldspraak), maar het sprak me ook wel aan en nog belangrijker: het blijkt ook wel degelijk effectief te zijn. Als kritisch persoon moet ik toegeven: ik ben overtuigd!”

Stefanie

Voordracht Loslaten

“Net naar een interessante voordracht geweest. Veel bijgeleerd met dank aan Dennis Deridder”

Eva

Lezing Loslaten

“Wij hebben genoten van jou Dennis, bedankt voor de fijne avond.”

Maggi

Sérénité

“Dank U voor uw workshop. Het was heel interessant en ….. nu na enkele dagen kan ik zeggen dat het heeft gelukt. Ik kan aan de situatie denken zonder de boosheid. Meer vredigheid (sérénité)”

Christiane

Het heeft me goed gedaan

“Nog eens bedankt voor het gesprek met jou, ik heb er veel uit geleerd en het heeft me echt goed gedaan.”

Annemie

Verbaasd

“Ben verbaasd dat het zo goed gaat met mij, ik heb hier veel geleerd.”

Mia

Efficiënte en liefdevolle begeleiding

“Ik wou je bij deze danken voor je niet aflatende steun en uithoudingsvermogen bij de efficiënte sessies die ik bij je volgde. Ook voor je liefdevolle begeleiding.”

Ann

Dichter bij mezelf

“Bedankt dat je mijn denken en doen eens duidelijk in de verf zette. Het gaf me zoveel duidelijkheid, ben zo dicht bij mezelf gekomen.”

Ingrid

Er gebeurt heel veel

“Bedankt voor de sessies die ik bij u heb mogen doen. Er gebeurt heel veel bij jou. Er komt heel veel naar boven wat ik ook meteen een plaats kan geven. Ik ben blij met de manier waarop ik de dingen kan bovenhalen en waarbij ik met uw hulp een manier heb om uiteindelijk met “Ik” mezelf te communiceren.”

Cindy

Sterk geholpen

“De groepssessie heeft me sterk geholpen.”

Donatienne

Zeer sterk aanbevolen

“Persoonlijk is bij mij tijdens zo’n sessie een deel van de puzzel in elkaar gevallen, en heb ik antwoorden gekregen op heel wat vragen.  Persoonlijk kan ik deze sessie dan ook zeer sterk aanbevelen.”

Martine

Loslaten

“Voor mezelf merk ik dat het heel goed voelbaar doorwerkt… erg fijn.”

Anita

Vruchten

“Nog dagelijks pluk ik de vruchten van ons treffen. ZonLichtrijke groeten”

Francine

Bewuster

“Dank zij jou ga ik veel bewuster om met de dingen in mijn leven.”

Filip

Verbazend

“Ik loop nu al twintig jaar van de ene hulpverlener naar de ander, en in één sessie bij jou heb ik al meer verwerkt dan in al die jaren.”

Monique

Psych-K

“Bij deze wil ik je ook nog bedanken voor de behandeling begin dit jaar met “Psych-k”. Heb er zeer goede resultaten van. En inderdaad veel reacties van mensen: “Jij bent veranderd”, (positief dan). Ik voel me opperbest….
M’n dank daarvoor!”

Kristine

De oplossing is meteen daar

“Als ik nu een moeilijkheid tegenkom in mijn leven, denk ik vanzelf aan de gesprekken met jou en dan is het alsof ik maar een schuif hoef open te trekken en de oplossing is meteen daar.”

Lief

Ik ben gelukkig

“Dag lieve mensen ik heb mij onlangs laten behandelen door Dennis.
Een Spirituele Rehabilitatie behandeling, het loslaten van negatieve gedachten en het zuiveren van lichaam en geest. En ik voel mij bevrijd van vele zaken dat mijn lichaam niet nodig had.
Zodus lieve mensen dat is mijn positieve ervaring dat ik beleefd heb. En ben Dennis dankbaar voor het werk dat hij doet. Hij maakt mensen gelukkiger en wat kan je nog meer verlangen.
Groetjes van een gelukkig man.”

Eric

Basis hervonden

“Dennis, nog kei bedankt voor je prestatie als coach. Ik voel meer ruimte binnen en rond mezelf. Ik zie ineens ook weer de vele mogelijkheden waar ik voorheen afgesloten van was. Bedankt voor deze belangrijke support. Dank je wel voor het helpen hervinden van mijn basis.”

Carine

Bijzonder sterk

“Wanneer u daadwerkelijk aan de slag wilt met uw uitdagingen én wanneer u snel concrete resultaten wilt, contacteer dan Dennis. Dennis vind ik bijzonder sterk als bedrijfscoach door zijn helderheid en door toepassing van de loslaat technieken die hij tot in de details beheerst. U ervaart onmiddellijk de effecten.”

Peter Callens
Pantelco

Spiegel

“Dennis heeft mij al verschillende keren verrast met zijn aanpak op emotioneel vlak. Hij is een uitmuntende hulp en spiegel voor wie vooruitgang wil op elk vlak!”

Liesbeth

Bedankt

“Bedankt dat je de probleemsituatie bij het personeel hebt opgelost, de onderlinge verstandhouding is opmerkelijk verbeterd.
Zonder jouw advies had ik in dat bedrijf nooit kunnen overleven”

Aline

Straffe toer

“Dat je mij in één sessie van mijn depressie hebt afgeholpen is denk ik de strafsten toer!
Ik voel me sterk door het feit dat we altijd bij jou terecht kunnen. Vooral van waar dan ook ter wereld.”

Nadia

Pure en zorgende vorm van liefde

“En dan laten we elkaar na een cursus van 10 intense weken los.. en ik bedenk me, dit is werkelijk de meest pure en zorgende vorm van liefde die ik mezelf ooit heb toegestaan… Dank JOU wel Dennis x
Ik zend je heel veel liefs …”

Karin M.

Doen!

“Ik wil hier ook graag mijn waardering nalaten voor die bijzondere man. Heb hem leren kennen toen hij in Zwevegem, West Vlaanderen woonde ( in mijn streek ). Had toen een scheiding en echt veel steun aan hem, met de nodige tranen werd alles opgeklaard en door de vele sessies kreeg ik mijn zelfvertrouwen terug. Hij liet me dingen op een andere manier zien en kreeg figuurlijk een shop onder mijn kont. Onlangs zat ik terug met iets. Ik wou hem bereiken maar ondertussen woonde hij in Mol. We konden via zoom maar ik wou hem in het echt zien. De afstand, 2uur rijden, belette mij niet om naar de andere kant van België af te zaken omdat ik wist dat Dennis me zou kunnen helpen. Ook hier heeft hij de situatie volledig ontrafeld. Ging op onderzoek naar de kern van het probleem, die dan met een lach en een traan werd besproken. Dennis bespreek de dingen zo waardoor je alles op een andere manier begint te bekijken en jezelf dus ook beter begrijpt… Zonder hem zat ik zeker nog in de knoop. Ben hem zo dankbaar !!!

Dennis, ik had je ooit een brief geschreven met de woorden;”Ik weet dat jij een speciale en mooie kijk op de dingen hebt en verlichting brengt daar waar nodig”. Dat is kort en bondig gezegd wat jij bent en doet.
“Mensen helpen” is het mooiste wat er is en “dankbaarheid” ook.
Met deze Dennis. “Van harte bedankt !” 😀  Lieve groet Annelore”

Annelore Desmet

Onbetaalbaar

“Ben zo blij dat ik de impuls gevolgd heb om een afspraak te maken. Want wat ik tijdens deze sessie ben gewaar geworden, is onbetaalbaar. Bedankt Dennis om me terug de lichtheid te laten voelen en me terug contact te laten maken met mijn ZIJN.”

Greet S.

Sereen

“Dank je voor alles wat je voor me deed, ik pas het nog steeds dagelijks toe! Het helpt me sereen blijven.”

Loslaten!!

“1 van de grote wonderen om je te bevrijden van bullshit.
Dit verkondigde Dennis mij toen ik bij hem om raad kwam.
En wat bracht dit voor mij teweeg?
Na 20 jaar vergetenheid ontdekte ik opnieuw mijn hart. Ik ontdekte dat daar diep, diep weggedoken een blije tevredenheid heerste die prettige, rustige en dankbare gedachten konden opwekken. Wat een verwondering!!
Stilstaan bij mezelf, overbodige bagage loslaten en weer verder leven vanuit mijn eigen mooie zèlf.
Dit heeft Dennis me aangereikt. Niemand die daar ooit in geslaagd was. Dank je wel Dennis, je bent een tovenaar.
Telkens ik weer dreig af te dwalen, wijs ik naar mezelf, voel ik mezelf, laat ik een stukje los en kan weer verder. Opnieuw en opnieuw …
Als dit geen wonder is. En dit kan Dennis aan iedereen aanreiken.”

Erna Smolders

Wijze raad

“Na een super zware tijd heb ik 4 verschillende therapeuten ongeveer tegelijkertijd geraadpleegd. Meestal zo oppervlakkig… toen kwam ik toevallig bij jou i.d. workshop terecht. Wat een geluk… dat ging er zo intens aan toe i.d groep ongelooflijk echt waar. Ik denk nog dikwijls aan de wijze raad en vooral de denkwijze die zo belangrijk is… en ons leven een andere wending gaf. Prachtig! En als ik weer een neerwaarts gemoed heb en er precies niet uit geraak zeg ik tegen mezelf… je kan ook bij Dennis terecht… en gaat het toch weer beter.”

Linda M.

“Loslaten” en “Haal meer uit jezelf”

“Onlangs workshops Loslaten en Haal meer uit jezelf gevolgd.
Heeft me doen inzien dat je in het leven ook wel eens mag struikelen en nadien weer rechtkrabbelen. Je niet te veel bezig houden met wat er in je hoofd spookt, het leren loslaten en het uiteindelijk in het juiste perspectief te zien.
It’s all in the mind. Wat er zich afspeelt in je hoofd is niet altijd te vertrouwen als zijnde correct. Eens anders gaan denken en vooral meer op je gevoel afgaan is iets wat we allemaal kunnen, maar het is een leerproces waar we, meestal, levenslang mee bezig zijn…”

Peter

Dank

“Toen Dennis me vertelde dat ie coach is, vond ik dat toepasselijk voor hem maar ik geloofde niet dat ‘babbelen’ zoveel bij mij teweeg kan brengen. Die ervaring had ik eerder opgedaan bij coaches. Toch is er telkens na de weinige keren dat ik hem gezien of gehoord heb, iets in mij veranderd. Mijn leven komt dan telkens tot een keerpunt. Niet dat hij me letterlijk zegt wat te doen, het is anders… Laatste keer tijdens een telefoongesprek, wist ie zodanig mee te gaan in mijn wereld en de juiste woorden te zeggen om iets wat nog niet wakker was in mij, te doen ontwaken. Hij zat er helemaal op! Nog altijd zinderen zijn woorden na in wat ik tegenkom in het dagelijkse leven. Zijn aanwezigheid heeft een transformerend effect op mij. De moeite waard om te ontdekken… Dankjewel, Dennis, tot binnenkort!”

Marleen

Overtuigd

“Toen ik een tijdje terug op deze website kwam stond ik nogal sceptisch tegenover de resultaten die je zou mogen verwachten. Obv de waarderingen van anderen alsook de technieken die Dennis meester bleek te zijn (NLP, PSYCH-K, …), heb ik toch de stap gezet en Dennis effectief gecontacteerd. Nu, een 4-tal sessies van zo’n 2uur later kan ik zeggen dat dit een hele goede beslissing is geweest! De negatieve overtuigingen, die leidde tot heel wat spanningen en verlies aan energie, zijn nu onder controle. De aanpak die Dennis bij mij hanteerde leek me aanvankelijk wat bizar (gebruik van taal/beeldspraak), maar het sprak me ook wel aan en nog belangrijker: het blijkt ook wel degelijk effectief te zijn. Als kritisch persoon moet ik toegeven: ik ben overtuigd!”

Stefanie

Pure en zorgende vorm van liefde

“En dan laten we elkaar na een cursus van 10 intense weken los.. en ik bedenk me, dit is werkelijk de meest pure en zorgende vorm van liefde die ik mezelf ooit heb toegestaan… Dank JOU wel Dennis x
Ik zend je heel veel liefs …”

Karin M.

Straffe toer

“Dat je mij in één sessie van mijn depressie hebt afgeholpen is denk ik de strafsten toer!
Ik voel me sterk door het feit dat we altijd bij jou terecht kunnen. Vooral van waar dan ook ter wereld.”

Nadia

Bijzonder sterk

“Wanneer u daadwerkelijk aan de slag wilt met uw uitdagingen én wanneer u snel concrete resultaten wilt, contacteer dan Dennis. Dennis vind ik bijzonder sterk als bedrijfscoach door zijn helderheid en door toepassing van de loslaat technieken die hij tot in de details beheerst. U ervaart onmiddellijk de effecten.”

Peter Callens
Pantelco

Verbazend

“Ik loop nu al twintig jaar van de ene hulpverlener naar de ander, en in één sessie bij jou heb ik al meer verwerkt dan in al die jaren.”

Monique

Efficiënte en liefdevolle begeleiding

“Ik wou je bij deze danken voor je niet aflatende steun en uithoudingsvermogen bij de efficiënte sessies die ik bij je volgde. Ook voor je liefdevolle begeleiding.”

Ann

Psych-K

“Bij deze wil ik je ook nog bedanken voor de behandeling begin dit jaar met “Psych-k”. Heb er zeer goede resultaten van. En inderdaad veel reacties van mensen: “Jij bent veranderd”, (positief dan). Ik voel me opperbest….
M’n dank daarvoor!”

Kristine

Ik ben gelukkig

“Dag lieve mensen ik heb mij onlangs laten behandelen door Dennis.
Een Spirituele Rehabilitatie behandeling, het loslaten van negatieve gedachten en het zuiveren van lichaam en geest. En ik voel mij bevrijd van vele zaken dat mijn lichaam niet nodig had.
Zodus lieve mensen dat is mijn positieve ervaring dat ik beleefd heb. En ben Dennis dankbaar voor het werk dat hij doet. Hij maakt mensen gelukkiger en wat kan je nog meer verlangen.
Groetjes van een gelukkig man.”

Eric

Bedankt

“Bedankt dat je de probleemsituatie bij het personeel hebt opgelost, de onderlinge verstandhouding is opmerkelijk verbeterd.
Zonder jouw advies had ik in dat bedrijf nooit kunnen overleven”

Aline

Bewuster

“Dank zij jou ga ik veel bewuster om met de dingen in mijn leven.”

Filip

Dichter bij mezelf

“Bedankt dat je mijn denken en doen eens duidelijk in de verf zette. Het gaf me zoveel duidelijkheid, ben zo dicht bij mezelf gekomen.”

Ingrid

Sterk geholpen

“De groepssessie heeft me sterk geholpen.”

Donatienne

Loslaten

“Voor mezelf merk ik dat het heel goed voelbaar doorwerkt… erg fijn.”

Anita

De oplossing is meteen daar

“Als ik nu een moeilijkheid tegenkom in mijn leven, denk ik vanzelf aan de gesprekken met jou en dan is het alsof ik maar een schuif hoef open te trekken en de oplossing is meteen daar.”

Lief

Het heeft me goed gedaan

“Nog eens bedankt voor het gesprek met jou, ik heb er veel uit geleerd en het heeft me echt goed gedaan.”

Annemie

Verbaasd

“Ben verbaasd dat het zo goed gaat met mij, ik heb hier veel geleerd.”

Mia

Spiegel

“Dennis heeft mij al verschillende keren verrast met zijn aanpak op emotioneel vlak. Hij is een uitmuntende hulp en spiegel voor wie vooruitgang wil op elk vlak!”

Liesbeth

Er gebeurt heel veel

“Bedankt voor de sessies die ik bij u heb mogen doen. Er gebeurt heel veel bij jou. Er komt heel veel naar boven wat ik ook meteen een plaats kan geven. Ik ben blij met de manier waarop ik de dingen kan bovenhalen en waarbij ik met uw hulp een manier heb om uiteindelijk met “Ik” mezelf te communiceren.”

Cindy

Zeer sterk aanbevolen

“Persoonlijk is bij mij tijdens zo’n sessie een deel van de puzzel in elkaar gevallen, en heb ik antwoorden gekregen op heel wat vragen.  Persoonlijk kan ik deze sessie dan ook zeer sterk aanbevelen.”

Martine

Vruchten

“Nog dagelijks pluk ik de vruchten van ons treffen. ZonLichtrijke groeten”

Francine

Basis hervonden

“Dennis, nog kei bedankt voor je prestatie als coach. Ik voel meer ruimte binnen en rond mezelf. Ik zie ineens ook weer de vele mogelijkheden waar ik voorheen afgesloten van was. Bedankt voor deze belangrijke support. Dank je wel voor het helpen hervinden van mijn basis.”

Carine

Sérénité

“Dank U voor uw workshop. Het was heel interessant en ….. nu na enkele dagen kan ik zeggen dat het heeft gelukt. Ik kan aan de situatie denken zonder de boosheid. Meer vredigheid (sérénité)”

Christiane

Lezing Loslaten

“Wij hebben genoten van jou Dennis, bedankt voor de fijne avond.”

Maggi

Voordracht Loslaten

“Net naar een interessante voordracht geweest. Veel bijgeleerd met dank aan Dennis Deridder”

Eva

Stapje voorwaarts

“Dank je Dennis voor de tools die je aanreikt.
Heel duidelijk en gestructureerd.
Weer een stapje voorwaarts in ons ontwikkelingsproces.”

Nicole Rosez

Boeiende workshop

“Een boeiende workshop vol levendigheid en vernieuwing”

Peter Grard

Nieuwe handvatten

“Heel inzichtelijk, doordacht en gestructureerd gebracht. Er werden mij nieuwe handvatten aangereikt, waarmee ik verder kan. Bedankt Dennis!”

Marc De Meersman

Loslaten kan echt

“Na deze trainingsdag drong het echt tot me door dat loslaten echt kan! En mijn proces van bewustwording alleen maar versterkt. Dank je Dennis.”

Kathleen Denorme

Een echte aanrader

“Ik vond het een heel goede ervaring, je krijgt er heel veel inzichten en kan er zelf mee aan de slag gaan voor je eigen ontwikkeling. Een echte aanrader!”

Ann Eysermans

Opgelucht en hoopvol

“Opgelucht en hoopvol. Benieuwd naar meer.”

Famke De Bock

 

Strong Testimonials formulier inzending spinner.

Required

What is your full name?
What is your email address?
What is your company name?
Does your company have a website?
A headline for your testimonial.
What do you think about us?
waardering velden
Would you like to include star rating?