Wat men over ons zegt


Wij stellen uw waardering en feedback zeer op prijs.

“Gebruik het formulier onderaan om uw ervaring en feedback te delen.”

Onbetaalbaar

Ben zo blij dat ik de impuls gevolgd heb om een afspraak te maken. Want wat ik tijdens deze sessie ben gewaar geworden, is onbetaalbaar. Bedankt Dennis om me terug de lichtheid te laten voelen en me terug contact te laten maken met mijn ZIJN.

Greet
S.

Sereen

Dank je voor alles wat je voor me deed, ik pas het nog steeds dagelijks toe! Het helpt me sereen blijven.

Erika
P.

Loslaten!!

“1 van de grote wonderen om je te bevrijden van bullshit.
Dit verkondigde Dennis mij toen ik bij hem om raad kwam.
En wat bracht dit voor mij teweeg?
Na 20 jaar vergetenheid ontdekte ik opnieuw mijn hart. Ik ontdekte dat daar diep, diep weggedoken een blije tevredenheid heerste die prettige, rustige en dankbare gedachten konden opwekken. Wat een verwondering!!
Stilstaan bij mezelf, overbodige bagage loslaten en weer verder leven vanuit mijn eigen mooie zèlf.
Dit heeft Dennis me aangereikt. Niemand die daar ooit in geslaagd was. Dank je wel Dennis, je bent een tovenaar.
Telkens ik weer dreig af te dwalen, wijs ik naar mezelf, voel ik mezelf, laat ik een stukje los en kan weer verder. Opnieuw en opnieuw …
Als dit geen wonder is. En dit kan Dennis aan iedereen aanreiken.”

Erna
Smolders

Opgelucht en hoopvol

“Opgelucht en hoopvol. Benieuwd naar meer.”

Famke
De Bock

Een echte aanrader

“Ik vond het een heel goede ervaring, je krijgt er heel veel inzichten en kan er zelf mee aan de slag gaan voor je eigen ontwikkeling. Een echte aanrader!”

Ann
Eysermans

Loslaten kan echt

“Na deze trainingsdag drong het echt tot me door dat loslaten echt kan! En mijn proces van bewustwording alleen maar versterkt. Dank je Dennis.”

Kathleen
Denorme

Nieuwe handvatten

“Heel inzichtelijk, doordacht en gestructureerd gebracht. Er werden mij nieuwe handvatten aangereikt, waarmee ik verder kan. Bedankt Dennis!”

Marc
De Meersman

Boeiende workshop

“Een boeiende workshop vol levendigheid en vernieuwing”

Peter
Grard

Stapje voorwaarts

“Dank je Dennis voor de tools die je aanreikt.
Heel duidelijk en gestructureerd.
Weer een stapje voorwaarts in ons ontwikkelingsproces.”

Nicole
Rosez

Wijze raad

“Na een super zware tijd heb ik 4 verschillende therapeuten ongeveer tegelijkertijd geraadpleegd. Meestal zo oppervlakkig… toen kwam ik toevallig bij jou i.d. workshop terecht. Wat een geluk… dat ging er zo intens aan toe i.d groep ongelooflijk echt waar. Ik denk nog dikwijls aan de wijze raad en vooral de denkwijze die zo belangrijk is… en ons leven een andere wending gaf. Prachtig! En als ik weer een neerwaarts gemoed heb en er precies niet uit geraak zeg ik tegen mezelf… je kan ook bij Dennis terecht… en gaat het toch weer beter.”

Linda
M.

“Loslaten” en “Haal meer uit jezelf”

“Onlangs workshops Loslaten en Haal meer uit jezelf gevolgd.
Heeft me doen inzien dat je in het leven ook wel eens mag struikelen en nadien weer rechtkrabbelen. Je niet te veel bezig houden met wat er in je hoofd spookt, het leren loslaten en het uiteindelijk in het juiste perspectief te zien.
It’s all in the mind. Wat er zich afspeelt in je hoofd is niet altijd te vertrouwen als zijnde correct. Eens anders gaan denken en vooral meer op je gevoel afgaan is iets wat we allemaal kunnen, maar het is een leerproces waar we, meestal, levenslang mee bezig zijn…”

Peter
Vanhoof

Dank

“Toen Dennis me vertelde dat ie coach is, vond ik dat toepasselijk voor hem maar ik geloofde niet dat ‘babbelen’ zoveel bij mij teweeg kan brengen. Die ervaring had ik eerder opgedaan bij coaches. Toch is er telkens na de weinige keren dat ik hem gezien of gehoord heb, iets in mij veranderd. Mijn leven komt dan telkens tot een keerpunt. Niet dat hij me letterlijk zegt wat te doen, het is anders… Laatste keer tijdens een telefoongesprek, wist ie zodanig mee te gaan in mijn wereld en de juiste woorden te zeggen om iets wat nog niet wakker was in mij, te doen ontwaken. Hij zat er helemaal op! Nog altijd zinderen zijn woorden na in wat ik tegenkom in het dagelijkse leven. Zijn aanwezigheid heeft een transformerend effect op mij. De moeite waard om te ontdekken… Dankjewel, Dennis, tot binnenkort!”

Marleen
B.

Overtuigd

“Toen ik een tijdje terug op deze website kwam stond ik nogal sceptisch tegenover de resultaten die je zou mogen verwachten. Obv de waarderingen van anderen alsook de technieken die Dennis meester bleek te zijn (NLP, PSYCH-K, …), heb ik toch de stap gezet en Dennis effectief gecontacteerd. Nu, een 4-tal sessies van zo’n 2uur later kan ik zeggen dat dit een hele goede beslissing is geweest! De negatieve overtuigingen, die leidde tot heel wat spanningen en verlies aan energie, zijn nu onder controle. De aanpak die Dennis bij mij hanteerde leek me aanvankelijk wat bizar (gebruik van taal/beeldspraak), maar het sprak me ook wel aan en nog belangrijker: het blijkt ook wel degelijk effectief te zijn. Als kritisch persoon moet ik toegeven: ik ben overtuigd!”

Stefanie
Smulders

Voordracht Loslaten

“Net naar een interessante voordracht geweest. Veel bijgeleerd met dank aan Dennis Deridder”

Eva
Van Passel

Lezing Loslaten

“Wij hebben genoten van jou Dennis, bedankt voor de fijne avond.”

Maggi
Haest

Sérénité

“Dank U voor uw workshop. Het was heel interessant en ….. nu na enkele dagen kan ik zeggen dat het heeft gelukt. Ik kan aan de situatie denken zonder de boosheid. Meer vredigheid (sérénité)”

Christiane
Beele

Het heeft me goed gedaan

“Nog eens bedankt voor het gesprek met jou, ik heb er veel uit geleerd en het heeft me echt goed gedaan.”

Annemie
D.

Verbaasd

“Ben verbaasd dat het zo goed gaat met mij, ik heb hier veel geleerd.”

Mia
O.

Efficiënte en liefdevolle begeleiding

“Ik wou je bij deze danken voor je niet aflatende steun en uithoudingsvermogen bij de efficiënte sessies die ik bij je volgde. Ook voor je liefdevolle begeleiding.”

Ann
Van Rompaye

Dichter bij mezelf

“Bedankt dat je mijn denken en doen eens duidelijk in de verf zette. Het gaf me zoveel duidelijkheid, ben zo dicht bij mezelf gekomen.”

Ingrid
Vandevelde

Er gebeurt heel veel

“Bedankt voor de sessies die ik bij u heb mogen doen. Er gebeurt heel veel bij jou. Er komt heel veel naar boven wat ik ook meteen een plaats kan geven. Ik ben blij met de manier waarop ik de dingen kan bovenhalen en waarbij ik met uw hulp een manier heb om uiteindelijk met “Ik” mezelf te communiceren.”

Cindy

Sterk geholpen

“De groepssessie heeft me sterk geholpen.”

Donatienne
Deborman

Zeer sterk aanbevolen

“Persoonlijk is bij mij tijdens zo’n sessie een deel van de puzzel in elkaar gevallen, en heb ik antwoorden gekregen op heel wat vragen.  Persoonlijk kan ik deze sessie dan ook zeer sterk aanbevelen.”

Martine

Loslaten

“Voor mezelf merk ik dat het heel goed voelbaar doorwerkt… erg fijn.”

Anita
Bauman

Vruchten

“Nog dagelijks pluk ik de vruchten van ons treffen. ZonLichtrijke groeten”

Francine

Bewuster

“Dank zij jou ga ik veel bewuster om met de dingen in mijn leven.”

Filip
Borloo

Verbazend

“Ik loop nu al twintig jaar van de ene hulpverlener naar de ander, en in één sessie bij jou heb ik al meer verwerkt dan in al die jaren.”

Monique
R.

Psych-K

“Bij deze wil ik je ook nog bedanken voor de behandeling begin dit jaar met “Psych-k”. Heb er zeer goede resultaten van. En inderdaad veel reacties van mensen: “Jij bent veranderd”, (positief dan). Ik voel me opperbest….
M’n dank daarvoor!”

Kristine

De oplossing is meteen daar

“Als ik nu een moeilijkheid tegenkom in mijn leven, denk ik vanzelf aan de gesprekken met jou en dan is het alsof ik maar een schuif hoef open te trekken en de oplossing is meteen daar.”

Lief
Verstappen

Ik ben gelukkig

“Dag lieve mensen ik heb mij onlangs laten behandelen door Dennis.
Een Spirituele Rehabilitatie behandeling, het loslaten van negatieve gedachten en het zuiveren van lichaam en geest. En ik voel mij bevrijd van vele zaken dat mijn lichaam niet nodig had.
Zodus lieve mensen dat is mijn positieve ervaring dat ik beleefd heb. En ben Dennis dankbaar voor het werk dat hij doet. Hij maakt mensen gelukkiger en wat kan je nog meer verlangen.
Groetjes van een gelukkig man.”

Eric
Stessens

Basis hervonden

“Dennis, nog kei bedankt voor je prestatie als coach. Ik voel meer ruimte binnen en rond mezelf. Ik zie ineens ook weer de vele mogelijkheden waar ik voorheen afgesloten van was. Bedankt voor deze belangrijke support. Dank je wel voor het helpen hervinden van mijn basis.”

Carine

Bijzonder sterk

Bijzonder sterk

“Wanneer u daadwerkelijk aan de slag wilt met uw uitdagingen én wanneer u snel concrete resultaten wilt, contacteer dan Dennis. Dennis vind ik bijzonder sterk als bedrijfscoach door zijn helderheid en door toepassing van de loslaat technieken die hij tot in de details beheerst. U ervaart onmiddellijk de effecten.”

(zaakvoerder Pantelco) Peter
Callens

Spiegel

“Dennis heeft mij al verschillende keren verrast met zijn aanpak op emotioneel vlak. Hij is een uitmuntende hulp en spiegel voor wie vooruitgang wil op elk vlak!”

Liesbeth
R.

Bedankt

“Bedankt dat je de probleemsituatie bij het personeel hebt opgelost, de onderlinge verstandhouding is opmerkelijk verbeterd.
Zonder jouw advies had ik in dat bedrijf nooit kunnen overleven”

Aline
Verduyn

Straffe toer

“Dat je mij in één sessie van mijn depressie hebt afgeholpen is denk ik de strafsten toer!
Ik voel me sterk door het feit dat we altijd bij jou terecht kunnen. Vooral van waar dan ook ter wereld.”

Nadia
Verbruggen

Pure en zorgende vorm van liefde

“En dan laten we elkaar na een cursus van 10 intense weken los.. en ik bedenk me, dit is werkelijk de meest pure en zorgende vorm van liefde die ik mezelf ooit heb toegestaan… Dank JOU wel Dennis x
Ik zend je heel veel liefs …”

Karin
Mondelaers

Onbetaalbaar

Ben zo blij dat ik de impuls gevolgd heb om een afspraak te maken. Want wat ik tijdens deze sessie ben gewaar geworden, is onbetaalbaar. Bedankt Dennis om me terug de lichtheid te laten voelen en me terug contact te laten maken met mijn ZIJN.

Greet
S.

Sereen

Dank je voor alles wat je voor me deed, ik pas het nog steeds dagelijks toe! Het helpt me sereen blijven.

Erika
P.

Loslaten!!

“1 van de grote wonderen om je te bevrijden van bullshit.
Dit verkondigde Dennis mij toen ik bij hem om raad kwam.
En wat bracht dit voor mij teweeg?
Na 20 jaar vergetenheid ontdekte ik opnieuw mijn hart. Ik ontdekte dat daar diep, diep weggedoken een blije tevredenheid heerste die prettige, rustige en dankbare gedachten konden opwekken. Wat een verwondering!!
Stilstaan bij mezelf, overbodige bagage loslaten en weer verder leven vanuit mijn eigen mooie zèlf.
Dit heeft Dennis me aangereikt. Niemand die daar ooit in geslaagd was. Dank je wel Dennis, je bent een tovenaar.
Telkens ik weer dreig af te dwalen, wijs ik naar mezelf, voel ik mezelf, laat ik een stukje los en kan weer verder. Opnieuw en opnieuw …
Als dit geen wonder is. En dit kan Dennis aan iedereen aanreiken.”

Erna
Smolders

Wijze raad

“Na een super zware tijd heb ik 4 verschillende therapeuten ongeveer tegelijkertijd geraadpleegd. Meestal zo oppervlakkig… toen kwam ik toevallig bij jou i.d. workshop terecht. Wat een geluk… dat ging er zo intens aan toe i.d groep ongelooflijk echt waar. Ik denk nog dikwijls aan de wijze raad en vooral de denkwijze die zo belangrijk is… en ons leven een andere wending gaf. Prachtig! En als ik weer een neerwaarts gemoed heb en er precies niet uit geraak zeg ik tegen mezelf… je kan ook bij Dennis terecht… en gaat het toch weer beter.”

Linda
M.

“Loslaten” en “Haal meer uit jezelf”

“Onlangs workshops Loslaten en Haal meer uit jezelf gevolgd.
Heeft me doen inzien dat je in het leven ook wel eens mag struikelen en nadien weer rechtkrabbelen. Je niet te veel bezig houden met wat er in je hoofd spookt, het leren loslaten en het uiteindelijk in het juiste perspectief te zien.
It’s all in the mind. Wat er zich afspeelt in je hoofd is niet altijd te vertrouwen als zijnde correct. Eens anders gaan denken en vooral meer op je gevoel afgaan is iets wat we allemaal kunnen, maar het is een leerproces waar we, meestal, levenslang mee bezig zijn…”

Peter
Vanhoof

Dank

“Toen Dennis me vertelde dat ie coach is, vond ik dat toepasselijk voor hem maar ik geloofde niet dat ‘babbelen’ zoveel bij mij teweeg kan brengen. Die ervaring had ik eerder opgedaan bij coaches. Toch is er telkens na de weinige keren dat ik hem gezien of gehoord heb, iets in mij veranderd. Mijn leven komt dan telkens tot een keerpunt. Niet dat hij me letterlijk zegt wat te doen, het is anders… Laatste keer tijdens een telefoongesprek, wist ie zodanig mee te gaan in mijn wereld en de juiste woorden te zeggen om iets wat nog niet wakker was in mij, te doen ontwaken. Hij zat er helemaal op! Nog altijd zinderen zijn woorden na in wat ik tegenkom in het dagelijkse leven. Zijn aanwezigheid heeft een transformerend effect op mij. De moeite waard om te ontdekken… Dankjewel, Dennis, tot binnenkort!”

Marleen
B.

Overtuigd

“Toen ik een tijdje terug op deze website kwam stond ik nogal sceptisch tegenover de resultaten die je zou mogen verwachten. Obv de waarderingen van anderen alsook de technieken die Dennis meester bleek te zijn (NLP, PSYCH-K, …), heb ik toch de stap gezet en Dennis effectief gecontacteerd. Nu, een 4-tal sessies van zo’n 2uur later kan ik zeggen dat dit een hele goede beslissing is geweest! De negatieve overtuigingen, die leidde tot heel wat spanningen en verlies aan energie, zijn nu onder controle. De aanpak die Dennis bij mij hanteerde leek me aanvankelijk wat bizar (gebruik van taal/beeldspraak), maar het sprak me ook wel aan en nog belangrijker: het blijkt ook wel degelijk effectief te zijn. Als kritisch persoon moet ik toegeven: ik ben overtuigd!”

Stefanie
Smulders

Pure en zorgende vorm van liefde

“En dan laten we elkaar na een cursus van 10 intense weken los.. en ik bedenk me, dit is werkelijk de meest pure en zorgende vorm van liefde die ik mezelf ooit heb toegestaan… Dank JOU wel Dennis x
Ik zend je heel veel liefs …”

Karin
Mondelaers

Straffe toer

“Dat je mij in één sessie van mijn depressie hebt afgeholpen is denk ik de strafsten toer!
Ik voel me sterk door het feit dat we altijd bij jou terecht kunnen. Vooral van waar dan ook ter wereld.”

Nadia
Verbruggen

Bijzonder sterk

Bijzonder sterk

“Wanneer u daadwerkelijk aan de slag wilt met uw uitdagingen én wanneer u snel concrete resultaten wilt, contacteer dan Dennis. Dennis vind ik bijzonder sterk als bedrijfscoach door zijn helderheid en door toepassing van de loslaat technieken die hij tot in de details beheerst. U ervaart onmiddellijk de effecten.”

(zaakvoerder Pantelco) Peter
Callens

Verbazend

“Ik loop nu al twintig jaar van de ene hulpverlener naar de ander, en in één sessie bij jou heb ik al meer verwerkt dan in al die jaren.”

Monique
R.

Efficiënte en liefdevolle begeleiding

“Ik wou je bij deze danken voor je niet aflatende steun en uithoudingsvermogen bij de efficiënte sessies die ik bij je volgde. Ook voor je liefdevolle begeleiding.”

Ann
Van Rompaye

Psych-K

“Bij deze wil ik je ook nog bedanken voor de behandeling begin dit jaar met “Psych-k”. Heb er zeer goede resultaten van. En inderdaad veel reacties van mensen: “Jij bent veranderd”, (positief dan). Ik voel me opperbest….
M’n dank daarvoor!”

Kristine

Ik ben gelukkig

“Dag lieve mensen ik heb mij onlangs laten behandelen door Dennis.
Een Spirituele Rehabilitatie behandeling, het loslaten van negatieve gedachten en het zuiveren van lichaam en geest. En ik voel mij bevrijd van vele zaken dat mijn lichaam niet nodig had.
Zodus lieve mensen dat is mijn positieve ervaring dat ik beleefd heb. En ben Dennis dankbaar voor het werk dat hij doet. Hij maakt mensen gelukkiger en wat kan je nog meer verlangen.
Groetjes van een gelukkig man.”

Eric
Stessens

 

Wat men over ons zegt

Verplichte velden