Pricing & Policy


De tarieven hieronder vermeld kunnen te allen tijde worden aangepast door de uitvoerders van de dienstverlening. De tarieven per sessie hier vermeld, gelden vanaf 1 september 2020 en zijn exclusief btw.

Reguliere coaching sessie. Deze sessies zijn voor iedereen geschikt. Wij voorzien tot twee uur per sessie waar we ruim de tijd nemen om naar u te luisteren en meteen aan de oplossing te beginnen.
Het tarief per sessie is 100€.
Opluchting is gegarandeerd vanaf de allereerste sessie.

Rent-a-coach-for-your-organisation. Deze optie geeft jou de unieke gelegenheid om een externe coach in jouw bedrijf of organisatie te hebben voor allerlei situaties en omstandigheden. Dit maakt het mogelijk om diepgaande veranderingen door te voeren zonder dat je eigen werk er onder lijdt.

Kan jij deze extra hulp gebruiken? Bel +32 497 81 22 32 en wij garanderen verandering.

Het basistarief per dagdeel is 450 € excl. btw en excl. 0,5 €/km reisvergoeding.

Andere opties kunnen ook, neem daarvoor contact op met Dennis Deridder
via +32 497 81 22 32 of e-mail transformatiecoach.be.

Afspraken die u met ons maakt zijn bindend en betekent dat u akkoord gaat met onze algemene voorwaarden.

Per 1 januari 2015 wordt bij het plaatsen van een afspraak voor vervolgsessies mogelijk een vooruitbetaling gevraagd om de tweede afspraak definitief te maken. Neem dus in ieder geval bij uw eerste afspraak het dubbele tarief mee. (Dit geldt niet voor rent-a-coach-for-your-organisation)

Deze regel wordt in het leven geroepen wanneer er te veel mensen zijn die hun afspraak niet nakomen zonder ons 48 uur vooraf op de hoogte te brengen zoals vermeld in onze algemene voorwaarden. U krijgt 24u vooraf een automatisch sms om u aan uw afspraak te herinneren. Het achterblijven van dit sms-bericht kan technisch van aard zijn en is daarom geen rechtvaardiging om uw afspraak te “vergeten”.

Wij verkiezen uitmuntende diensten te verlenen en richten ons bij voorkeur op kwaliteit en minder op kwantiteit. Daarom richten we ons op mensen die werkelijk gezondheid, geluk en vooruitgang willen in het leven en niet meer op mensen die het allemaal niet zo nauw nemen met gemaakte afspraken. Het uitvoeren van deze maatregel is nooit persoonlijk bedoeld en doen we met maximum begrip en respect voor de persoon in kwestie. Wij danken u voor uw begrip en respect en garanderen u een uitstekende dienstverlening op uw weg naar geluk, gezondheid en welzijn.