Hoe verloopt een sessie?


Wanneer het leven ons hard en pijnlijk treft, wordt deze toestand verstoord.
Emoties ontstaan, gedachten razen.
We trachten het te begrijpen, op te lossen, onszelf te beschermen en herhaling te voorkomen.
We zoeken naar antwoorden en proberen her en der wat uit.
Voedsel drank en drugs zorgen voor wat afleiding en een rationeel standpunt bevrijdt ons tijdelijk uit de onbeheersbare onderstroom van gevoelens en gedachten. Maar het lost niets op en we kunnen niet eeuwig op de vlucht blijven.


Anders dan een psycholoog of therapeut zal ik mij als transformatiecoach minder bezig houden met de oorzaak van het probleem en meer aandacht richten op het gewenste resultaat en de nodige actie, denkwijze en houding daarbij om dit echt te bereiken.

Er wordt per gesprek 2 uur voorzien waarin je vrijuit uw hulpvraag kan stellen. Ik luister en van daaruit bepalen we wat het is dat je wil of nodig hebt en hoe we dat gaan bereiken. (kijk hier voor onze tarieven)

Wij stellen alles in het werk om de gewenste en noodzakelijke veranderingen door te voeren. En doen dit met begrip en respect voor jou en jouw omstandigheden.


Als transformatiecoach werk ik samen met jou en geef je de nodige begeleiding en middelen om jouw wensen en doelen effectief te bereiken. Met de juiste steun en de nodige aandacht kan het snel gaan.

Hoe verloopt een sessie

Gedurende de ganse begeleiding heb jij steeds het laatste woord en bepalen we in wederzijds respect de richting die we uitgaan. Ik loop als het ware even mee op jouw levenspad, kijk waar het fout loopt en stel je een aantal alternatieven en mogelijkheden voor.

Soms geef ik je een opdracht mee naar huis om veranderingen te vergemakkelijken en nieuwe inzichten beter te integreren.


Tijdens onze samenwerking ben ik niet gebonden aan een vaste methode. Dit garandeert een flexibele dienstverlening die maximaal is aangepast aan u en uw situatie van het moment.

Op deze wijze garanderen wij verandering vanaf het eerste moment en hoef je niet nodeloos lang gebonden te zijn aan hulp.

Bel gerust voor een afspraak via +32 497 81 22 32.

 

Klik hier om te kijken waarom en hier om een afspraak te maken via e-mail transformatiecoach.be.