Veranderen, maar…


Zit je vast en geraak je er niet goed uit?

Transformatiecoach helpt je te veranderen wat er verandert moet worden.Weet je met jouw gevoelens en emoties geen blijf? Blijven je gedachten maar malen en zie je geen uitweg meer? Ben je gekwetst, diep gekrenkt, zwaar ontgoocheld? Teleurgesteld? Verraden? Wordt het je allemaal een beetje teveel en krijg je het niet in je eentje verwerkt?

Hoe lang wil je er nog mee blijven zitten? Hoe lang ga je nog in je eentje blijven door worstelen? Hoe ver moet jij nog doorgaan alvorens je uitreikt naar de uitgestrekte hand en de hulp om te veranderen aanvaard?

 


Overweeg eens deze vragen:

 

Mag jouw verdriet, vreugde worden? jouw wanhoop, ontspanning? jouw twijfels, zekerheid? en jouw zorg, opgelost?

 

Mag jouw somberheid, hoop worden? jouw ergernis, opluchting? jouw boosheid, passie? en jouw angst, kracht?

 

Mag jouw onrust, vrede worden? jouw eenzaamheid, vriendschap? jouw neerslachtigheid, levenslust? en jouw leven veranderen in geluk?

 

Transformatiiecoach Dennis Deridder


 Zo ja, Bel +32 497 81 22 32 voor een afspraak


Omgaan met emoties en gedachten vergt vaardigheid en inzicht, iets dat bij iedereen aanwezig is. Maar dat wil niet zeggen dat het bij iedereen ontwikkeld is. Meestal doen we toch maar gewoon zoals we denken dat het goed is. We lopen in cirkeltjes tot we er niet meer uit geraken en dan geven we het op. Dezelfde geest waarmee we eerst in cirkeltjes draven, gaat er vervolgens nog eens extra bovenop zitten met gedachten als: het is mijn eigen schuld, ik had er maar eerder iets aan moeten doen, nu is het te laat, ik geraak hier nooit meer uit, niemand kan mij helpen, dit kan niemand veranderen, ik moet het toch allemaal zelf doen, enz… Ik hoef je niet te vertellen hoe zwaar dit op jouw gemoed doorweegt.Veranderen hoef je nooit in je eentje te doen

 

Maar wil je er iets aan doen? Ook al is het allemaal zo erg nog niet zoals hierboven beschreven? Uiteindelijk moeten we het allemaal wel zelf doen. Maar niemand zegt dat we het in ons eentje moeten doen. Ik loop als het ware een stukje met je mee. Ik kijk naar waar het fout loopt, waar de knoop ligt en hoe je eruit kan geraken. Ik help je erdoor, ik zorg voor de verandering. En ik leer je hoe je zelf ook dingen kan veranderen zodat je in je eentje volop weer van het leven kunt genieten, je helemaal vrij voelt en weet hoe het met je leven verder moet.

 

Dus wil jij je leven weer helemaal op de rails krijgen? Wil je nu eindelijk de zon door de wolken gaan zien? Wil je nu helemaal in je eigen kracht staan, gecenterd en onverwoestbaar?

Bel +32 497 81 22 32voor een afspraak en ik garandeer je de opluchting! Samen kunnen we dat aan. Samen geraken we eruit. Samen maken we je vrij.

 

Vrij vanbinnen en Sterk naar buiten!

En wat als we ons weer goed in ons vel voelen?Veranderen kan... leuk zijn Wat als we alles weer op een rijtje hebben, onze grenzen kunnen zetten en voor onszelf opkomen? Wat dan? Wij stoppen niet daar. Wij brengen u naar dat punt waar u zelfs nooit van durfde te dromen, dacht nooit te geraken. Wij helpen u uw doelen te bereiken en uw dromen te verwezenlijken. Klaar voor die start?

Boek dan hier je eerste sessie via +32 497 81 22 32. Samen ontdekken we uw talenten. Samen ontdekken we uw kracht. Samen ontdekken we de obstakels en halen die weg. Samen maken we de weg vrij en samen maken we u sterk.

 

Sterk vanbinnen en Krachtig in het leven!

 

Klik hier om te kijken hoe wij werken, en hier om een afspraak te vragen via e-mail transformatiecoach.be.